• ۱۳۹۳/۰۸/۰۸ ۱۱:۳۶:۳۲
  • در همه مقالات
  • توسط admin
  • بازدید: 2578
  • اخرین ویرایش: ۱۳۹۷/۰۲/۰۱ ۲۳:۰۲:۲۲
  • چاپ نوشته هاچاپ پی دی اف

گوگل آنالیزور – Analytics چیست؟


گوگل آنالیزور سرویس رایگانی است که توسط گوگل ارائه شده است. توسط این سرویس می توان آمارها و گرافهای با ارزشی را در مورد بازدید کنندگان یک سایت بدست آورد. این محصول بیشتر از آنکه برای صاحبان سایت ها مفید باشد، برای بازاریابهای اینترنتی مفید است، یعنی اساسا همان چیزی که گوگل آنالیزور برای آن منظور یعنی تحلیل وب، بوجود آمده بود. گوگل آنالیزور، پر استفاده ترین تحلیلگر آماری بازدید کنندها تحت وب است و در حال حاضر بیش از 57% از 10,000 سایت معرف جهان، از آن استفاده می کنند. یک بررسی دیگر، نشان میدهد که گوگل آنالیزور در بیش از 49.95% از سایت های معروف جهان استفاده شده است.

گوگل آنالیتیک، منابع ورود بازدید کنندگان را مشخص می کند که شامل موتورهای جستجوگر، تبلیغات نمایشی، شبکه های پرداخت در ازای کلیک، ایمیلهای تبلیغاتی، و لینکهایی از مستندات دیجیتالی دیگر نظیرPDF است.

با ترکیب گوگل آنالیتیک و گوگل ادوردز، کاربران می توانند کیفیت صفحات سایت ها و میزان درآمد زایی از آنها را محاسبه کنند (هدف). هدف ممکن است شامل فروش، کسب رتبه اول، بازدید از صفحه ای خاص، یا دانلود فایلی ویژه باشد. با استفاده از گوگل آنالیزور، بازاریابها می توانند مشخص کنند چه تبلیغاتی بهترین کارایی را دارد و چه تبلیغاتی ضعیف عمل می کند و از این نتیجه برای بهبود تیم تبلیغاتی و استراتژی آنها استفاده شود.

گزارشات در گوگل آنالیزور

روشی که گوگل آنالیزور از آن استفاده می کند بر مبنای داده هایی از نوع داشبورد برای کاربر است و اطلاعات بیشتر، داخل مجموعه ای از گزارشات داده خواهند شد. با استفاده از گوگل آنالیزور، صفحاتی با کارایی پایین می توانند مشخص شوند، و نیز می توان مشخص کرد بازدید کنندگان از کجا می آیند و چه میزان زمان را در سایت گذرانده اند و موقعیت جغرافیایی آنها چه می باشد. همچنین با استفاده از ویژگیهای پیشرفته ای که این محصول ارائه می دهد، می توان بازدید کننده ها را به بخشهای مختلفی طبقه بندی کرد.

کاربران بطور رسمی می توانند تا 50 سایت را به پروفایل خود اضافه نمایند. هر پروفایل بطور عمومی مربوط به یک سایت است. این سرویس، مختص سایت هایی با کمتر از 5 میلیون بازدید صفحه در ماه است (یعنی تقریبا 2 صفحه در ثانیه)، مگر آنکه سایت به تبلیغات کلیکی ادوردز متصل شده باشد.


آنالیز گوگل
اشتراک

دیدگاه دیگران (بدون دیدگاه)...

Leave a reply

نام:: فیلد اجباری.
آدرس رایانامه: فیلد اجباری. غیر فعال
وبسایت::
کد امنیتی:: فیلد اجباری.
دیدگاه: فیلد اجباری.

هم اکنون گام نخست را برای داشتن یک وبسایت حرفه ای و جذاب بردارید

متخصصان و مشاوران ما آماده‌اند تا شما را در تمامی مراحل داشتن یک وب سایت راهنمایی کنند
ثبت درخواست